Our Festival – Svenska

Fränder & Vänner Folkmusikfestival

Fränder & Vänner International Folk Music Festival är en årlig musikfestival i Uppsala som erbjuder spännande och medryckande folkmusik från när och fjärran. Festivalen arrangeras av musikerna i FRÄNDER, som bjuder in sina vänner från olika delar av världen till denna festival.

Tidigare upplagor av festivalen har ägt rum i hjärtat av Uppsala Stadsträdgård, på två scener, där upp till nio band och artister har serverat publiken en musikalisk resa fylld med ösiga reels, svängiga polskor, själfulla harmonier och gripande ballader.

Fränder & Vänner International Folk Music Festival tror på musik som en del av en större förenande kraft, och genom musik vill de förmedla värme och gemenskap. Festivalen är en möjlighet för människor att komma samman och njuta av musik, oavsett bakgrund eller kultur. Vi strävar efter att skapa en festivalupplevelse där alla känner sig välkomna och som en del i gemenskapen.

Festivalen är en utmärkt möjlighet att upptäcka nya musikaliska universum, dansa dig glad och träffa likasinnade musikentusiaster.

Fränder & Vänner International Folk Music Festival är en färgsprakande sommarfestival som erbjuder en oförglömlig upplevelse för alla besökare.